donderdag 19 september 2013

Dag 4

Vannacht hebben we beide erg goed geslapen en werden vanochtend op een normale tijd wakker. Cyriel werd helemaal fris en fruitig wakker, ik met flinke keelpijn. Ik had al wat last van mijn keel na de bruiloft, maar dit is een stapje verder. Ben ook aardig verkouden. Al die overgangen van heel warm naar heel koud helpen vast niet mee. Die airco's hier staan op stand diepvries.

Heerlijk relaxed ontbeten in het hotel bij Beans. Stukje duurder dan Starbucks, maar vele malen lekkerder.


Na het ontbijt zijn we met de Deuce (bus over de Strip) naar de andere kant van de Strip gegaan. Het werd hoog tijd dat we de M&M shop gingen bezoeken. Blijft een fantastisch gezicht die muur met M&M's. 

Daarna nog wat rondgekeken. Op dit stuk van de Strip zie je veel meer zwervers en malloten in maffe pakken waarmee je op de foto kunt dan bij ons hotel. Ernie werd zelfs boos op me omdat ik weigerde zijn vieze uitgestoken poot aan te raken. Serieus, het gaat niet goed hoor als je wordt uitgescholden door een Sesamstraat figuur. En natuurlijk de porncardslappers, die staan de hele dag kaartjes met schaars geklede dames uit te delen aan mannen. Eentje had zelfs een aanbieding voor ons beide die we apart konden beleven. Dusss....

Geluncht bij het Hard Rock café op het balkon, met uitzicht op de Strip. Maar eerst wordt er een foto van je gemaakt voor een doek. Deze komen ze later langs brengen en kun je kopen voor een flinke prijs. Maar het waren erg leuke foto's, dus toch maar gekocht. Echt een aanrader om hier te eten: leuk, lekker en gezellig!

Na de lunch met de bus terug naar het hotel. Daar heerlijk een tijdje relaxed op bed tv gekeken en in het bubbelbad geweest. En toen kreeg ik Cyriel eindelijk zover om mee te gaan naar het zwembad. Ik ben dol op dobberen in het water. Maar met een cocktail in het vooruitzicht ging hij toch mee. Samen op de rand van het zwembad onze cocktails gedronken. We hadden ze net op toen er een dame naast Cyriel uitgleed en flink hard terecht kwam en steeds naar haar voet, knie en hoofd greep. Ze wou geen hulp van ons, maar ze kwam warrig over, dus heb ik de lifeguard gewaarschuwd. En dan merk je echt dat je in Amerika bent, land van de claims, want toen werd echt de hele poppenkast opengetrokken. Inclusief allemaal security die foto's van haar ingezwachtelde voet en plaats van het ongeluk maakten. Uiteindelijk is ze met een ambulance afgevoerd.

's Avonds hadden we gereserveerd in een Ierse pub in hotel New York New York, The Nine Fine Irishmen. We konden lekker buiten zitten, binnen begon later ook live muziek. Het wordt saai, maar wederom erg lekker gegeten. Alleen de fout gemaakt om beide een entree te bestellen. Die porties zijn zo groot, dat je daarna eigenlijk geen eten meer hoeft. Dus volgende keer gewoon een entree delen. Na het eten nog even binnen naar de Ierse band staan kijken.

I

Ik begon me in de tussentijd niet helemaal lekker te voelen, dus zijn niet lang gebleven en vroeg naar bed gegaan.

Het was een erg ontspannen dag, alleen een beetje aangerommeld, buikje (te) vol gegeten en natuurlijk wat gegokt. We hebben inmiddels genoeg bij elkaar gespaard voor een gratis buffet voor 2 personen. Je spaart punten als je gokt of iets koopt/eet in het hotel. Dus dat gaan we morgenochtend maar eens doen. 

1 opmerking:

  1. alweer een week getrouwd, wat vliegt de tijd. Hebben jullie nog geschoten trouwens en wat geraakt? veel plezier nog en groetjes uit Zeist.

    BeantwoordenVerwijderen