zondag 15 september 2013

Bijna...

Morgen is het zover! Om 10:55 uur vliegen we via Chicago naar Las Vegas. Op dit moment zitten we nog lekker te relaxen en na te genieten van onze trouwdag in het Van der Valk A1 hotel.

Afgelopen vrijdag, 13 september, zijn we getrouwd. We kunnen terugkijken op een fantastische dag vol liefde en plezier. De ceremonie met live muziek was zo mooi, dat we er nog kippenvel van krijgen.  Onderstaande foto is gemaakt toen de twee muzikanten Nothing else matters speelden voor ons met zang erbij.


Tijdens de fotoshoot hebben we erg veel lol gehad met de fotograaf en chauffeur. Het diner was ontspannen en lekker. En het feestje super gezellig! We zijn enorm verwend... Niet alleen met de mooie cadeaus, maar ook met alles wat onze familie en vrienden voor ons gedaan hebben om de dag zo mooi mogelijk te maken.

Na het feestje gingen we naar de bruidssuite. Die hadden we voor 1 nacht geboekt. Aansluitend hadden we een arrangement geboekt van 2 overnachtingen met ontbijt en diner in een standaard kamer. Maar de bruidssuite viel enorm tegen. De romantische haard deed het niet, net als de radio en de douche liep over. De restanten lavendel dat nog in mijn haar zat van het strooien dobberde door de badkamer. Na een poging van de conciƫrge om een en ander te verhelpen, heeft Sas gevraagd om een andere suite. En gelukkig was er nog 1 vrij. Direct aan de overkant van de gang, dus we konden de koffer en trouwkleding zo over verhuizen.


De volgende ochtend belde de manager met de mededeling dat hij het heel vervelend vond allemaal en dat we in deze suite konden blijven voor de prijs van de standaard kamer die we geboekt hadden. Daar zeiden we geen nee tegen natuurlijk!

Inmiddels hebben we alle cadeaus thuisgebracht, de ballonnen en slingers thuis opgeruimd, het huwelijksboompje dat we gekregen hebben geplant en de koffers gewisseld. En nu zijn we er helemaal klaar voor!!! Lekker op tijd naar bed, morgen kunnen we om 6:30 uur aanschuiven bij het ontbijt. De taxi staat om 7 uur klaar om ons naar Schiphol te brengen. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten